Activiteiten

Top 6 Salsa/ Bachata locaties

1. Sala Bubaloo      

Sala Bubaloo in Elche, Spanje, is de ultieme plek voor Bachata en Salsa liefhebbers. Deze levendige locatie trekt dansers van over de hele wereld aan met sensuele klanken en een tropische sfeer. Of je nu een beginner bent of een pro, hier kun je genieten van de betoverende wereld van bachata en salsa. Trek je dansschoenen aan en laat je leiden door de opwindende klanken bij Sala Bubaloo voor een onvergetelijke danservaring.

 

2. El Dock   

Aan de kust van Spanje, in Guardamar, met uitzicht op de Middellandse Zee, ligt El Dock.  De Latijns-Amerikaanse ambiance, de ruime dansvloer, en de opzwepende muziek maken elke avond hier magisch. Geniet van heerlijk eten en exotische cocktails terwijl je danst en nieuwe vrienden maakt. El Dock, waar Spanje en Latijns-Amerika samenkomen voor een onvergetelijke danservaring.

3. Bacanal             

Bacanal, gelegen aan de prachtige Spaanse kust, is een betoverende dansbestemming voor liefhebbers van bachata en salsa. Hier, omringd door de sensuele klanken van Latijns-Amerikaanse muziek, wordt de dansvloer het centrum van alle magie. Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint, Bacanal verwelkomt iedereen met open armen. Dansworkshops worden regelmatig gehouden, geleid door gepassioneerde instructeurs.

4. Fuego

In het hart van Spanje, langs de betoverende Middellandse Zeekust, schittert Fuego als een heuse dansoase. Deze plek is doordrenkt met de vurige passie van bachata en salsa. De dansvloer is het epicentrum van de actie, omringd door tropische decoraties, terwijl de gemeenschap van dansers, van beginners tot professionals, samenkomt om te genieten van workshops en samen te dansen. Na een avond vol ritme kun je ontspannen op het terras met uitzicht op de glinsterende zee, onder het genot van heerlijke cocktails en Spaanse gerechten. Fuego biedt een onvergetelijke ervaring waar de nachten gevuld zijn met vuur en ritme.”

5. PLAY

Aan de prachtige Spaanse kust ligt “Play in Spanje,” waar dansliefhebbers samenkomen om te genieten van bachata en salsa met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Hier vind je een bruisende dansvloer, opzwepende muziek en vriendelijke mensen van alle niveaus. Of je nu een doorgewinterde danser bent of pas begint, Play in Spanje biedt de perfecte plek om te dansen en plezier te hebben. Kom en geniet van de Spaanse zonsondergang terwijl je danst bij Play in Spanje, waar elke avond een feest is!

6. Carribean

Carribean, dé plek waar passie en ritme samenkomen! Gelegen in het betoverende Andalusië, Spanje, biedt deze Caribisch geïnspireerde locatie een onvergetelijke ervaring voor bachata- en salsaliefhebbers. Met een tropische sfeer, bruisende dansvloer en vriendelijke gemeenschap van dansers van alle niveaus, is dit de ideale plek om je dansvaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de opzwepende muziek. Kom, dans, ontspan en maak herinneringen bij Caribbean in Spanje, waar elke avond een feest is!

Top 5  plaatsen in de buurt

Verken de charme van onze top-5 favoriete plaatsen in de buurt en ontdek de verborgen juweeltjes dichtbij huis.

Top 5  plaatsen wat verder weg

Ontdek onze top-5 met onze favoriete bestemmingen in de regio. Deze zorgvuldige selectieve plekken bieden bijzondere ervaringen en spannende avonturen. 

Top 5  Activiteiten

Ontdek avontuur en vermaak met onze top-5 favoriete activiteiten.

Top 10 Restaurants

Onze restaurant top-10 presenteert de lekkerste eetgelegenheden in de regio, zonder dat je diep in het gebouw hoeft te proeven.

Top 5  Stranden

Geniet van zon, zee en zand op onze top-5 favoriete stranden.

Top 5  Golfbanen

Ontdek onze top-5 favoriete golfbanen en geniet van ongeëvenaard golfplezier op deze prachtige en uitdagende locaties.

Top 3 Flamenco shows

Ervaar de intense emoties en artistieke expressie bij onze top-3 favoriete flamencoshows, waar de ziel van de Spaanse cultuur tot uiting komt.

Casa La Mariposa

Boek vandaag online en kijk uit naar een relaxed verblijf in ons vakantiehuis!

Select your language »