Activiteiten

Top 5 plaatsen in de buurt

1. Torrevieja  

Torrevieja is een populaire kustplaats gelegen aan de Middellandse Zee in de provincie Alicante, aan de oostelijke kust van Spanje. Deze bruisende stad is vooral bekend om haar prachtige stranden, zoutmeren en een heerlijk mediterraans klimaat, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel toeristen als expats.

 

2. Ciudad Quesada    

Ciudad Quesada is een aantrekkelijke woonwijk en urbanisatie gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje, in de provincie Alicante. Deze gemeenschap is populair bij zowel expats als toeristen vanwege zijn aangename klimaat, moderne voorzieningen en prachtige omgeving.

3. La Zenia

La Zenia is een charmante kustplaats aan de zuidelijke Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje. Deze populaire bestemming trekt jaarlijks talloze toeristen aan vanwege zijn prachtige stranden, ontspannen sfeer en uitstekende voorzieningen, zoals: de grote shopping mall.

4. Alicante

Alicante is een prachtige stad aan de oostelijke kust van Spanje, gelegen aan de Middellandse Zee in de regio Valencia. Deze levendige stad, met zijn rijke geschiedenis, schitterende stranden en bruisende cultuur, trekt jaarlijks talloze bezoekers en staat bekend om zijn unieke charme.

5. Rojales/Benijofar

Rojales en Benijófar zijn twee aangrenzende plaatsen gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje. Deze charmante dorpen zijn vaak onder de radar gebleven bij toeristen, maar hebben veel te bieden aan bezoekers die op zoek zijn naar een authentieke Spaanse ervaring.

Top 5  plaatsen wat verder weg

Ontdek onze top-5 met onze favoriete bestemmingen in de regio. Deze zorgvuldige selectieve plekken bieden bijzondere ervaringen en spannende avonturen. 

Top 5  Activiteiten

Ontdek avontuur en vermaak met onze top-5 favoriete activiteiten.

Top 10 Restaurants

Onze restaurant top-10 presenteert de lekkerste eetgelegenheden in de regio, zonder dat je diep in het gebouw hoeft te proeven.

Top 5  Stranden

Geniet van zon, zee en zand op onze top-5 favoriete stranden.

Top 5  Golfbanen

Ontdek onze top-5 favoriete golfbanen en geniet van ongeëvenaard golfplezier op deze prachtige en uitdagende locaties.

Top 6  Salsa/ Bachata locaties

Betreed de dansvloer en voel het ritme bij onze top-6 favoriete salsa en bachata danslocaties, waar de passie voor dansen tot leven komt.

Top 3 Flamenco shows

Ervaar de intense emoties en artistieke expressie bij onze top-3 favoriete flamencoshows, waar de ziel van de Spaanse cultuur tot uiting komt.

Casa La Mariposa

Boek vandaag online en kijk uit naar een relaxed verblijf in ons vakantiehuis!

Select your language »