Activiteiten

Casa La Mariposa

Boek vandaag online en kijk uit naar een relaxed verblijf in ons vakantiehuis!

Top 3 Flamenco show incl. diner

1. Finca Rebate      

Finca Rebate, gelegen in Pilar de la Horadada, biedt een betoverende avond vol Spaanse charme. Geniet van een heerlijk diner met authentieke tapas en paella, vergezeld van lokale wijnen. Het hoogtepunt van de avond is een adembenemende flamencoshow met gepassioneerde dansers en muzikanten die je meenemen in de wereld van de Spaanse kunst en cultuur. Een avond in Finca Rebate is een onvergetelijke ervaring van gastvrijheid en passie in het hart van Spanje.

 

2. Villa Salada          

Villa Salada, gelegen in Torrevieja, biedt een unieke ervaring van flamenco, diner en cultuur. Geniet van een heerlijk Spaans dire gangen diner, omringd door de betoverende omgeving van de historische villa. De avond bereikt zijn hoogtepunt met een gepassioneerde flamenco- en paardenshow, waar dansers, ruiters en muzikanten je meenemen in de wereld van deze eeuwenoude kunstvorm. Villa Salada belooft een onvergetelijke avond vol Spaanse gastvrijheid en passie voor cultuur.

3. Las Terrazas

Las Terrazas, gelegen in Vistabella Golf, is de perfecte plek om te genieten van een onvergetelijke avond met een flamencoshow en diner. Deze betoverende locatie biedt gasten een warm welkom en een heerlijke culinaire ervaring met Spaanse gerechten zoals tapas en paella, vergezeld van smaakvolle wijnen. Het hoogtepunt van de avond is een gepassioneerde flamencoshow met getalenteerde dansers en muzikanten die de Spaanse cultuur tot leven brengen. Las Terrazas belooft een avond vol passie en kunst in een prachtige omgeving.

 

Top 5  plaatsen in de buurt

Verken de charme van onze top-5 favoriete plaatsen in de buurt en ontdek de verborgen juweeltjes dichtbij huis.

Top 5  plaatsen wat verder weg

Ontdek onze top-5 met onze favoriete bestemmingen in de regio. Deze zorgvuldige selectieve plekken bieden bijzondere ervaringen en spannende avonturen. 

Top 5  Activiteiten

Ontdek avontuur en vermaak met onze top-5 favoriete activiteiten.

Top 10 Restaurants

Onze restaurant top-10 presenteert de lekkerste eetgelegenheden in de regio, zonder dat je diep in het gebouw hoeft te proeven.

Top 5  Stranden

Geniet van zon, zee en zand op onze top-5 favoriete stranden.

Top 5  Golfbanen

Ontdek onze top-5 favoriete golfbanen en geniet van ongeëvenaard golfplezier op deze prachtige en uitdagende locaties.

Top 6  Salsa/ Bachata locaties

Betreed de dansvloer en voel het ritme bij onze top-6 favoriete salsa en bachata danslocaties, waar de passie voor dansen tot leven komt.

Select your language »