Activiteiten

Top 5 plaatsen wat verder weg

1. Altea     

Een betoverende bestemming aan de Costa Blanca

Altea is een juweel aan de kust van de Middellandse Zee, gelegen in de prachtige regio Alicante aan de oostkust van Spanje. Deze charmante stad staat bekend om zijn unieke karakter en heeft veel te bieden aan reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid.

 

2. Valencia    

Een Stad Vol Levendigheid en Cultuur

Valencia, gelegen aan de oostkust van Spanje, is een dynamische stad die bezoekers betovert met zijn rijke geschiedenis, moderne vooruitgang en bruisende energie. Deze stad, aan de oevers van de Turia-rivier en met uitzicht op de Middellandse Zee, heeft veel te bieden aan reizigers van alle leeftijden en interesses.

3. Albir

Een Schilderachtige Bestemming aan de Costa Blanca

Albir, een prachtige kustplaats gelegen aan de zonnige Costa Blanca in Spanje, is een verborgen juweel dat de harten van bezoekers verovert met zijn charme en natuurlijke schoonheid. Deze kleine, schilderachtige bestemming biedt een ontspannen en aangename sfeer. Perfect voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte en willen genieten van de Spaanse kust.

4. Villajoyosa

Kleurrijk Erfgoed aan de Spaanse Costa Blanca

Villajoyosa, gelegen aan de prachtige Costa Blanca in Spanje, is een stad vol karakter, geschiedenis en vrolijke kleuren die de zintuigen prikkelen. Deze charmante badplaats, ook wel bekend als La Vila Joiosa, biedt bezoekers een unieke ervaring met zijn bruisende cultuur en schilderachtige omgeving.

5. La Manga del Mar Menor

Een Unieke Landtong in Spanje

La Manga del Mar Menor, vaak eenvoudigweg “La Manga” genoemd, is een opvallende landtong aan de zuidoostelijke kust van Spanje, die zich uitstrekt langs de kustlijn van de regio Murcia. Deze geografisch unieke plek biedt bezoekers een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, watersportmogelijkheden en een bruisende mediterrane sfeer.

Top 5  plaatsen in de buurt

Verken de charme van onze top-5 favoriete plaatsen in de buurt en ontdek de verborgen juweeltjes dichtbij huis.

Top 5  Activiteiten

Ontdek avontuur en vermaak met onze top-5 favoriete activiteiten.

Top 10 Restaurants

Onze restaurant top-10 presenteert de lekkerste eetgelegenheden in de regio, zonder dat je diep in het gebouw hoeft te proeven.

Top 5  Stranden

Geniet van zon, zee en zand op onze top-5 favoriete stranden.

Top 5  Golfbanen

Ontdek onze top-5 favoriete golfbanen en geniet van ongeëvenaard golfplezier op deze prachtige en uitdagende locaties.

Top 6  Salsa/ Bachata locaties

Betreed de dansvloer en voel het ritme bij onze top-6 favoriete salsa en bachata danslocaties, waar de passie voor dansen tot leven komt.

Top 3 Flamenco shows

Ervaar de intense emoties en artistieke expressie bij onze top-3 favoriete flamencoshows, waar de ziel van de Spaanse cultuur tot uiting komt.

Casa La Mariposa

Boek vandaag online en kijk uit naar een relaxed verblijf in ons vakantiehuis!

Select your language »